Μακιγιάζ με TV Paint stick.

Μακιγιάζ με TV Paint stick.

Πως να το χρησιμοποιήσετε για τέλειο αποτέλεσμα.

Κλασικό, διαχρονικό, απαραίτητο! Το Νο1 προϊόν σε πωλήσεις της Κryolan σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα έκανε την εμφάνισή του το 1989 και από τότε φορέθηκε σχεδόν από όλους τους ηθοποιούς και παρουσιαστές στην τηλεόραση. Πλεονεκτήματά του: η εκπληκτική καλυπτικότητα και σταθερότητά του, λόγοι για τους οποίους έγινε διάσημο. 

Μπορεί να γίνει όσο καλυπτικό ή όσο ελαφρύ επιθυμείτε αρκεί να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Το μυστικό κρύβετε στην ποσότητα και τον τρόπο που θα απλώσετε το προϊόν στην επιδερμίδα σας.

Πριν το μακιγιάζ με ΤV Paint Stick απλώστε μία βάση μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο. Θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να δεχτεί ομοιόμορφα το make-up και θα παρατείνει τη διάρκειά του. Η βάση που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι αντίστοιχη με τον τύπο της επιδερμίδα σας. 

Πως θα επιλέξετε Primer;
Κάθε τύπος δέρματος έχει το δικό του Primer. Σας συνιστούμε για ξηρά δέρματα την Ultra Under Base, για λιπαρά την Ιnvisible Matt ή την Perfect Matt και για όλους τους τύπους δέρματος  τη HD Micro Primer.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το απλώσετε;
Eάν δεν υπάρχει ανάγκη για μεγάλη κάλυψη, αλλά θέλετε απλά να δημιουργήσετε μία ομοιόμορφη βάση στο πρόσωπό σας, θα χρησιμοποιήσετε πολύ λίγη ποσότητα (μην ξεχνάτε ότι το προϊόν είναι επαγγελματικό και άρα έχει περισσότερη ποσότητα χρώματος στη σύστασή του). Το απλώνετε με ένα σφουγγαράκι latex, εάν θέλετε ελαφριά κάλυψη, ή με ένα συνθετικό σπόγγο εάν θέλετε περισσότερη κάλυψη. Τοποθετήστε το απαλά ταμπονάροντας με ελαφρές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, έτσι ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα σας.  Εάν σας διευκολύνει, μπορείτε να βρέξετε λίγο το σφουγγαράκι - τόσο όσο να είναι ελαφρώς νωπό.
Εάν θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη σε κάποια σημεία, ταμπονάρετε απλώς λίγη ακόμα ποσότητα make-up σε αυτά τα σημεία. 

Ένα συνηθισμένο λάθος που γίνεται στη χρήση του TV Paint Stick είναι να το χρησιμοποιήσετε σαν κραγιόνι και κρατώντας τη συσκευασία του να περάσετε το πρόσωπό σας. Τίποτα χειρότερο! θα δημιουργήσετε μία μάσκα, το make-up δεν θα γίνει ένα με το δέρμα σας και δεν θα έχει σταθερότητα.

Μετά το μακιγιάζ σας, με ένα πινέλο πούδρας απλώστε διάφανη πούδρα-σκόνη στο πρόσωπό σας. Η πούδρα λειτουργεί σαν στυπόχαρτο, απορροφά τη λιπαρότητα του make-up και του προσώπου σας και με αυτό τον τρόπο σταθεροποιεί το μακιγιάζ σας. Σας συνιστούμε την Τranslucent Powder της Κryolan. Διαφανείς αποχρώσεις: ΤL2,TL3,TL11

Κάντε το όπως οι Μake-up Artists.
Mετατρέψτε το TV Paint Stick σε εξαιρετικό light υφής make-up.

Πως; Mε το νέο επαγγελματικό  προϊόν της Κryolan Make-up Blend. Αναμείξτε μία μικρή ποσότητα TV Paint  Stick με ελάχιστη ποσότητα Make-up Blend στη ράχη του χεριού σας και απλώστε το με το πινέλο Premium Foundation Brush ή με το πινέλο Premim Defining Brush στο πρόσωπό σας. Το TV Paint Stick θα αποκτήσει βελούδινη, φίνα υφή, διατηρώντας ταυτόχρονα την καλυπτικότητα και τη σταθερότητά του.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Σιγουρευτείτε ότι συμπληρώσατε όλα τα πεδία με αστερίσκο (*).
HTML κώδικας, δεν επιτρέπεται.