Νebula Air brush! Smokey Make-up Step by Step!

Νebula Air brush! Smokey Make-up Step by Step!

Νebula δηλ. νεφέλωμα! Το απόλυτα ιδανικό προϊόν για φυσικό μακιγιάζ με αερογράφο! Φυσικό αποτέλεσμα, μεγάλη διάρκεια, υπέροχα μοναδικά χρώματα μεμονωμένα ή σε σετ των 6 αποχρώσεων. Το Nebula make-up με βάση τη σιλικόνη εμφανίζει την επιδερμίδα εξαιρετικά φυσική και άψογη στην υφή. Oι 54 αποχρώσεις της σειράς Νebula περιέχουν μικρομοριακά σωματίδια με μεγάλη χρωματική ένταση και επιτυγχάνουν ανακλαστική διαφάνεια ενώ συγχρόνως συνδυάζουν αντοχή στο νερό και μεγάλη διάρκεια.

Ότι καλύτερο για beauty, fashion και νυφικό μακιγιάζ. Μπορείτε να το ψεκάσετε με αερογράφο ή και να το απλώσετε με πινέλο. Μην ξεχάσετε να το ανακινήσετε πολύ καλά πριν τη χρήση.

www.kryolan.gr


Βήμα 1
Σε ξηρές επιδερμίδες πριν την εφαρμογή του Nebula εφαρμόστε ενυδατική βάση. Ψεκάστε στο πρόσωπο Nebula Complexion Airbrush σε 'Oak' & 'Beech' για να δημιουργήσετε μία ομοιόμορφη και μεγάλης διάρκειας βάση. Χρησιμοποιήστε το HD Micro Foundation Cache για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.


Βήμα 2
Για σκιάσεις και φωτεινότητες στο πρόσωπο χρησιμοποιήστε Nebula Complexion Airbrush σε 'Mahogany' & 'Beech'. Ψεκάστε στα μάγουλα Nebula Iridescent Airbrush (luxurious red)
για να αναδείξετε τα ζυγωματικά. Ο αερογράφος σας βοηθά να έχετε ένα ανάλαφρο απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.


Βήμα 3
Ψεκάστε Nebula Vivid Airbrush (true black) σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλέφαρου, κατόπιν ψεκάστε στις γωνίες των ματιών ( πάνω από το μαύρο) Nebula Chromatic Airbrush (butterfly) για να δώσετε σχήμα και ένταση στο μάτι. Με το Νebula μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο ένα φυσικό look αλλά και μία έντονη εντυπωσιακή εμφάνιση.


Βήμα 4
Για να ολοκληρώσετε το δυναμικό eye make-up ψεκάστε Nebula Iridescent Airbrush (mysterious green) στην εσωτερική γωνία των ματιών. Για πιο έντονο glamorous look απλώστε HD Cream Liner (ebony) και εφαρμόστε τις βλεφαρίδες 'TV 5'.


Βήμα 5

Ένα έντονο eye make-up απαιτεί και ένταση στα φρύδια. Χρησιμοποιήστε stencil με Nebula Eyebrows Airbrush (cocoa) για τέλειο αποτέλεσμα.


Βήμα 6

Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ βάψτε τα χείλη με Lipstick Sheer (iris). Το Nebula δημιουργεί απόλυτα φυσική εμφάνιση. Με την τεχνική των πολλαπλών στρώσεων οι make-up artists μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά αποτελέσματα στο fashion, το avant-garde και το phantasy make-up.


Σχολιάστε το άρθρο

Σιγουρευτείτε ότι συμπληρώσατε όλα τα πεδία με αστερίσκο (*).
HTML κώδικας, δεν επιτρέπεται.